INFORMATIE

Mijn grote passie is Fotografie, Beeldbewerking & Design! Ik vind het fantastisch om dingen vast te leggen op de gevoelige plaat en vind het super leuk om beelden en ideeën te perfectioneren met als beloning een professioneel en mooi eindresultaat.

In 2003 heb ik mijn bedrijf Photo Digital opgericht. In de begin jaren verzorgde ik portfolio foto’s voor een modellenbureau in Den Haag, fotografeerde ik veel freelance modellen en maakte geregeld gezinsreportages. In 2007 fotografeerde ik voor het eerst een bruiloft en rolde ik in het wereldje van de bekende nederlanders, artiesten, televisie en evenementen/concerten. Door de jaren heen heb ik mezelf sterk ontwikkeld en weet ik wat de mensen van mij verwachten. Ik weet waar ik op moet letten en ben een enthousiast toegankelijk persoon, denk graag met de klant mee, zet me 100% in en doe er alles aan om mijn doel te bereiken: namelijk de klant blij maken met een prachtig eindresultaat!

U kunt bij mij terecht voor bruidsfotografie, modelfotografie, communiefotografie, gezinsfotografie, familiefotografie, kinderfotografie, babyfotografie, zwangerschapsfotografie, artiestenfotografie, en fotografie voor televisie en al uw evenementen. Ook voor design en drukwerk bent u aan het juiste adres. 

Fotoshoots kunnen plaatsvinden op een lokatie naar keuze of in de fotostudio. Ik kan indien gewenst zorgdragen voor een professionele visagist, een kapster en/of stylist.

U mag altijd vrijblijvend contact met mij op nemen voor informatie, prijzen, voorbeelden van reportages en/of referenties.

Arjan